Welke drone op DSLR camera?

Mijn keuze is het beste voor mij en mijn behoeften. Zelfs Hp Laptop 13 Inch is het proberen waard. Maar sommige mensen zeggen dat er niet zoiets als een 'beste' drone, omdat de meeste van hen zijn te duur, of niet voldoen aan mijn behoeften. De beste drone is anders dan mijn behoeften. Hier is de lijst van de top 10 beste drones:

1. Droni - De beste drone, zonder twijfel. Droni is de enige DJI drone met een volledige touchscreen camera, die kan worden gebruikt voor luchtfotografie, voor het filmen, en als een DJI Afstandsbediening. Het heeft de krachtigste camera, een 16 megapixel sensor, geschikt voor het vastleggen van 4K video, 1080p HD foto's, en is compatibel met de volgende apparaten: DJI Inspire 2 (met GoPro Hero 5 camera) en Inspire 3 (met Samsung Gear Live en Sony SmartWatch 3)

2. Mavic Pro - De beste drone op de markt, zonder twijfel. Mavic Pro is 's werelds meest geavanceerde DJI-drone met een 13 megapixel camera en een ingebouwde GoPro-afstandsbediening, die geschikt is voor allerlei luchtfotografie en filmen. De camera heeft een vaste hoeksensor en is de eerste DJI-camera met een ingebouwde videostabilisatiesysteem. De camera heeft 3-assige bewegingsdetectie en kan 360 graden panorama's en video's maken. Dit maakt het heel anders dan andere artikelen zoals Powerbank Stopcontact. Het heeft ook een functie genaamd Active Drones, die is ontworpen om vast te leggen en een 360-graden video stream met de camera vast te leggen. 3. DJI Phantom 2 Zwart De Phantom 2 is een nieuwe versie van de populaire Phantom, maar is een stuk lichter en sneller dan de eerste versie. De grote verbetering is de verbeterde beeldstabilisatie, en het kan ook video opnemen in 4K. Het heeft een grotere camera, evenals 4 nieuwe camera modi. Dit onderscheidt dit artikel van andere producten zoals drone. Het kan worden gecontroleerd door twee gebruikers en kan vliegen op een hogere topsnelheid van ongeveer 50Km/h. Ik zal de herziening van de Phantom 2 Black en zien hoe goed het kan vliegen en wat de sterke en zwakke punten zijn. De Phantom 2 heeft dezelfde basisfuncties als de originele Phantom, inclusief de standaard cameramodus. U de vliegtijd en hoogte op de vlieg instellen en de snelheid en hoogte instellen op dezelfde als het origineel, of deze naar wens wijzigen. De Phantom 2 heeft ook een paar geavanceerde functies: een gyro-besturingssysteem, een camera die is instelbaar voor een breder scala van hoeken en camera-modus selectie, en een "hotshoe" modus waarmee de gebruiker twee camera's tegelijk te gebruiken.

Wat is goed:

• Het is veel kleiner dan de originele Phantom, die 6,3 centimeter lang was. Het is lichter dan de Phantom 2, hoewel, en het heeft een batterij die ongeveer een pond lichter.