Wat vind jij van deze site Dji mavic pro voor 31€?

Het kan niemand wat schelen. Het is niet zo belangrijk en het is niet de moeite waard om voor te betalen. Ik denk dat drones zijn gewoon een dure gimmick, als het niet alleen een van die "Ik heb een vandaag" websites.

De Dji site is het gemakkelijkst om rond te navigeren, en hoe meer technische het is, hoe meer het zal kosten. Ik moet de wiskunde doen om erachter te komen dat het niet de moeite waard, zelfs als het meer is dan andere sites. Om te beginnen moet je veel geld uitgeven om een goede te krijgen. Je hebt een goede prijs nodig voor een vlucht van 1 uur, en als je bijvoorbeeld helemaal van Nederland naar Australië wilt, moet je meer dan 5.000 euro (of ongeveer 7.000 euro) uitgeven. Dan moet je het juiste model van drone kiezen. Er zijn verschillende modellen in verschillende prijsklassen. Sommige zullen meer geschikt zijn voor bepaalde doeleinden, zoals de DJI Phantom 3 Professional of de Phantom 4 Pro, bijvoorbeeld, die minder dan 2.500 euro kosten. De beste drones zijn die in staat zijn om veel gewicht te dragen, zoals de Panasonic HELIX 5

Het eerste wat je wilt weten is de prijs van de drones. Als je een drone gaat kopen bij een online winkel of bij een lokale winkel, moet je een kijkje nemen op de website. Dan moet je weten of het echt goedkoop is. Daarom heb ik dit artikel geschreven. Hoe past een 1 inch sensor in de Mavic? De lijst van dronefabrikanten is te vinden op Amazon. Dan u erachter komen wat voor soort drone de fabrikant heeft gemaakt en de prijs per kilogram. Zo weegt de Helix 500 veel en kost hij veel. De prijs per kilogram wordt hier weergegeven: Het betekent dat de drone met exact dezelfde onderdelen als die aan het begin van dit artikel € 40.000 kostte. Dit is opmerkelijk, als je het vergelijkt met drone Test. Nu, laten we zeggen, dat er een andere fabrikant is die exact dezelfde drone gaat verkopen, alleen met meer onderdelen. Die drone gaat €50,0 kosten.

Hier is een lijst van drones die rond dit bedrag kosten.

Helix 500 €40.000 Helix 400 €30.000 Helix 250 €20.000 Helix 190 €14.000 Helix 100 €10.000 Helix 80 €8.000 Helix 50 €4.000 Dronie 610 €3.000 Dronie 599 €2.500 Nu is de prijs per kg voor elk van deze drones €30. Dus, om duidelijk te zijn, het is niet veel goedkoper om een drone te kopen van de fabrikant die deze drones verkoopt. Dus, wat zijn de nadelen? De eerste is dat de fabrikant niet zal verkopen u een betere drone, zelfs als je dezelfde kopen met dezelfde onderdelen. Het is geen kwestie van prijs, het is een kwestie van kwaliteit. Zoals eerder vermeld, moet je ongeveer € 30.000 uitgeven om een nieuwe drone te krijgen, terwijl je een gebruikte drone kopen voor ongeveer € 30. De tweede is de kosten. De fabrikant biedt meestal kortingen voor het kopen van een gebruikte drone. Bijvoorbeeld, de fabrikant van mijn drone aangeboden om mij een nieuwe te verkopen voor € 50 met een korting van ongeveer 25%.