Terwijl ik test

Dus we moeten eerlijker zijn.

Een drone is een klein onbemand vliegtuig dat ladingen kan vervoeren, over het algemeen camera's. Als je met een drone wilt vliegen, moet je de kleine lettertjes lezen. Maar we hebben een aantal tips en trucs gevonden waarmee je de klus klaren, terwijl je veel tijd bespaart. Lees verder voor meer informatie. De basis De basis principes van vliegende drones, dus je hoeft geen genie te zijn. Je gaat in principe met een drone vliegen en films kijken. De eerste keer dat je een drone ziet, zie het als een afstandsbedieningshelikopter. Als je, moet je een paar vrienden te maken en te leren wat ze doen, alvorens beslissingen te nemen. U ook een paar boeken ophalen die u zullen helpen over het vliegen met drones te leren.

We streven ernaar om een onafhankelijke derde partij op de drone markt en dat is wat deze blog over gaat. We willen u een duidelijk beeld geven van wat er is en waarom en onze bevindingen met u delen. We willen u en het grote publiek ook informeren over de risico's en beperkingen die gepaard gaan met het gebruik van een drone voor luchtfotografie. Als u denkt aan het gebruik van drones om een fotoalbum of andere fotografie te maken, is deze blog iets voor u. Waar zijn we naar op zoek? Hier zijn enkele vragen die je jezelf moet stellen als je overweegt om drones te gebruiken voor luchtfotografie: Het antwoord is een "Ja" - we zijn niet alleen en er is veel geweldige informatie over het onderwerp. Ik ben al op zoek naar dit voor een tijdje en ik kan niet benadrukken hoeveel er te leren, evenals de beperkingen van onze kennis.

Te vaak mensen zijn links af waarom de drone die ze betaald $ 500 te krijgen is nog steeds een puinhoop, of waarom het crasht op de grond om de andere keer. We zijn hier om het proces van het kopen van een drone gemakkelijk te maken. Onze reviews zijn bedoeld om een uitgebreid overzicht te geven van de kwaliteit van het product. De drones en aanverwante hardware zijn altijd ter inzage. We zullen niet bang zijn om de resultaten van onze eigen tests te plaatsen. Ons doel is om mensen het vertrouwen te geven om hun drones te gebruiken voor recreatieve doeleinden. Dat betekent dat als je op zoek bent naar een drone te kopen, je gaat willen om waar te krijgen van uw geld. Wij zijn hier om de stem van uw nieuwe hobby te zijn!

Wij zijn het toonaangevende Europese dronebedrijf, opgericht in 20

Vandaag zijn we het meest populaire merk voor professionele en hobbyistische modellen. Onze producten zijn verkrijgbaar in de volgende landen: Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Canada en nog veel meer.

We maken geen nieuwe artikelen, we werken alleen bij en zorgen ervoor dat je altijd de beste informatie hebt die je nodig hebt. Ik ben ook de auteur van het droneboek Drone Control en je vindt het in de Amazon Kindle Store. Als u wilt mijn werk te ondersteunen en deze blog draaiende te houden, u zich abonneren op de blog en bekijk al mijn nieuwe artikelen.

Een paar weken geleden had ik een nieuwe collega, Martin, komen aan boord als co-auteur. We ontmoetten elkaar om een paar onderwerpen te bespreken, en Martin was zo enthousiast om te delen wat hij en hij wisten, dat hij het grootste deel van de vergadering praten over mijn blog en het beantwoorden van mijn vragen. Martin en ik praatten ongeveer een uur of zo, toen vroeg hij me of ik wilde komen naar zijn kantoor om een beetje meer te praten. We hebben de hele dag samen doorgebracht.

De drones die we toekennen met de badges kunnen worden gebruikt in de lucht, op de grond of zelfs in een auto om u te helpen de klus te klaren.

Als je ons nodig hebt, vraag het dan gewoon! We hebben genoeg manieren om geld te verdienen aan uw bedrijf, waaronder reclame, referral marketing, sociale media en meer. De drone die ik gebruik om deze video op te nemen is de DJI Phantom 4S. De camera is een Canon EOS 6D, met een 1/4 seconden sluitertijd, een 1080p video opnamesnelheid en een 200 megapixel camera. Ik ben het draait op de 3,2 GHz band, met de nieuwste firmware en apps. Het kan vliegen op 60km/h (37 mph), dat is veel sneller dan een traditionele drone, maar je moet heel voorzichtig zijn met het weer als je vliegt in de VS. Om de video op te nemen heb ik een GoPro Hero 3 gebruikt, de kleinste camera die 4K-video kan opnemen.