Mijn Spyrit Max T2M is ongelijk, zodat een propeller langzamer is dan de anderen - wat moet ik doen?

Het is niet de propeller die vertraagt, de snelheid is de propeller.

Ik heb een reeks video's hier op deze blog over drones - u de vorige hier vinden. Hier is de nieuwe video over drones - het is mijn eerste en beste video ooit over drones. Wat is het doel van deze blog? Ik wilde voor het eerst een blogpost schrijven over drones, om mijn medepiloten te helpen. Ik wil mijn kennis over drones en hun gebruik met hen delen. Hier zijn de regels van drone gebruik: Je hebt altijd een externe camera met de camera knop. Je moet foto's maken als je met drones vliegt, maar maak geen video's. Ik neem nooit foto's van de grond. Als je haast hebt, vraag het dan gewoon en ik geef je een keuze. Je moet foto's maken met een kleine drone (met een lens die niet in de weg staat) en probeer geen GoPro of andere grote camera te gebruiken met een cameraknop. Ik denk dat het belangrijker is om een foto te maken die mensen laat kijken, niet een heel kleine. Je moet vliegen de drones, maar je moet altijd in staat zijn om de foto of video te zien voordat je vliegt. Welke fpv racedrone is goed voor beginners?

De beste manier om goede foto's te krijgen van een drone is om een snelle video te maken of een foto van iets te maken terwijl je vliegt, zodat je weet wat je vliegt. Ik ben geen expert op het gebied van drones of video, maar als je vragen hebt gewoon vragen mij. Ik heb ook graag goede foto's van gebouwen, bomen en de hemel als de wind hard waait. Zodat u altijd een referentie hebt als u de afbeelding met een andere wilt vergelijken. Drones zijn ook goed voor het filmen van muziekvideo's. U een lange afstand lange video op uw drone met behulp van deze methode. U ook een muziekvideo opnemen met uw drone (en vervolgens een kopie van uw originele opname maken en dat ook verzenden). Ik denk dat je ook beter bent om het verschil tussen FPV, UAV en drone te leren dan om een expert op het gebied van drones.

Dus, naar mijn mening, hier zijn de belangrijkste punten om te weten over de drones: Drones zijn gemaakt om te vliegen, niet om te filmen. Ook drone is een proefrit waard.