Hoe past een 1 inch sensor in de Mavic?

Deze sensor past niet. Het is te klein.

Maar als je drones wilt kopen, ga dan naar de dichtstbijzijnde Mavic-dealer, vraag om de camera te zien, en je zult zien dat het geen camera heeft. Dus om het te gebruiken, moet je een externe sensor te kopen en te gebruiken met de camera. Dat is precies wat de DJI Mavic is. Bent u op zoek naar een goede quadrocopter met minimaal 20 minuten vliegtijd, outdoor mogelijkheden en met of zonder camera? DJI maakt camera's voor drones, en maakt ze klein. Ze zijn niet te duur en je ze kopen bij een camera winkel. Je krijgt een paar honderd dollar voor de kit en je een camera die foto's kan nemen in de nacht. Dat is wat ik doe. Ik neem mijn Mavic en ik neem foto's, en ik doe dat met behulp van mijn iPad met een drone app die ik schreef en dat ik gemaakt voor mijn iPad. Het is een heel eenvoudige app. U stelt de parameters in waarmee u foto's wilt maken en het is niet ingewikkeld. U stelt de sluitertijd, de afstand en de belichting van de camera, en je ziet je foto's na een paar seconden, een paar minuten, een uur, of soms twee uur. Ik heb foto's kunnen maken van deze geweldige nacht met mijn drone 's nachts en ik heb ook foto's genomen met de kit en overdag. En dat is wat we willen doen met de nieuwe Mavic drones, om het te gebruiken voor fotografie en ook om een manier om foto's te maken met een drone. De Mavic kan nu vliegen zonder de drone en je het gebruiken, hetzij overdag of 's nachts. Dat is echt cool. Nu ga ik een paar foto's met jullie delen die ik met deze drone heb gemaakt. Er zijn geen beperkingen en de drone vereist niet dat de piloot om een ander stuk van apparatuur met hem of haar te dragen. Je hebt geen beperkingen als het gaat om de vliegtijd. Het enige wat je hoeft te doen is om naar de instellingen en gebruik maken van de camera met de camera telefoon. U rond vliegen en ontvang een aantal mooie uitzichten. Zelfs drone Test is een test waard. Dit is wat ik voor deze avond heb gedaan. U ook vliegen rond de stad met deze drone. En je krijgt ook meer uitzicht als je vliegt deze. Er zijn meer video's van deze vliegen rond de stad. Deze keer zou ik dicht bij de zee vliegen aan de ene kant van het water. En dan vliegen naar de andere kant van de stad. Maar ik wilde niet in het water vliegen.