Bent u op zoek naar een goede quadrocopter met minimaal 20 minuten vliegtijd, outdoor mogelijkheden en met of zonder camera?

Ja. En ik heb een goede. Als gevolg hiervan zal het waarschijnlijk nuttiger zijn dan Processor Samsung S8.

Deze keer heb ik besloten om mijn quadrocopter te bouwen op een soortgelijke manier als mijn vorige quadrocopter, een DJI Phantom. Mijn doel was om een quadrocopter die kon vliegen op de grond te bouwen en zou een goede baan te doen in de meeste situaties. Ik zou ook graag het comfortabeler maken om te vliegen en het zeer licht te houden. Met dat in gedachten, heb ik besloten om een aantal metingen te doen op de afmetingen van de drone en vervolgens uitzoeken hoe de onderdelen te monteren.

De Phantom 4 camera mount aan de voorzijde (klik erop voor een groter beeld).

Voordat ik in de metingen, ik heb een paar dingen te zeggen over de Phantom 4. Allereerst is het een zeer capabele drone die een zeer goede camera heeft. De camera heeft een 16MP (megapixels) CMOS sensor die een nieuwe functie in de drone. Ten tweede is het een van de duurste drones op dit moment. Ik weet niet of dit een gevolg is van de camera wordt de enige functie of het feit dat mensen die geïnteresseerd zijn in het vliegen met drones meestal krijgen hun eigen drone, die het hoge prijskaartje kan verklaren. Ten derde, de video is goed, de beeldkwaliteit is zeer goed, maar de kwaliteit is niet hoog genoeg om mee te schieten en het is moeilijk om heel goed te zien in omstandigheden met weinig licht. Dit maakt het heel anders dan andere producten zoals drone Test. De drone heeft ook geen goed GPS-navigatiesysteem. Wat ik deed toen ik mijn Phantom 4 kreeg, werd in de vluchtcontrolemodus van mijn drone gezet en de video werkte gewoon.

Ik heb veel onderzoek gedaan voor de perfecte camera. Wat ik vond was:

Ik kon een goede kwaliteit camera te kopen voor ongeveer $ 100. Dus toen ik besloot om een Phantom 4 te kopen wilde ik gewoon een kwaliteit camera. Ik ben geen drone fanaat, ik ken een aantal drones, maar ik wil geen drone. Ik ben op zoek naar een drone die gemakkelijk te vliegen is, kan omgaan met een aantal ernstige beelden en is goedkoop. Dus ik ga je de lijst geven van de beste drones voor de $200. Ik hoop dat u geniet van de lijst en als je vragen hebt die u stellen in de commentaar hieronder. Veel drone fabrikanten maken drones die meer zijn dan een eenvoudige drone, ze zijn in staat om een aantal verbazingwekkende dingen, sommige van hen zijn niet voor de beginners. Een video van de Phantom 4 Phantom 4 Drone.